Seminar in Breukelen op Donderdag 8 juni

Seminar in Breukelen op Donderdag 8 juni

Alles wat u wilt weten over het seminar

Lage rentestanden, verkiezingen in Europa, de Amerikaanse president Donald Trump en geopolitieke spanningen houden de markten bezig. Beleggen is echter vooruitzien: gaat de AEX nu eindelijk naar de 560 punten? Wanneer dit kan gaan gebeuren is dan de volgende vraag.

Timing is van cruciaal belang in de hedendaagse bewegelijke markten. Turbotrends werkt met computergestuurde handelsmodellen, oftewel autotrading. John Beijer, Senior Analist van Turbotrends zal aan de hand van concrete voorbeelden duidelijke aan- en verkoopsignalen in dit seminar meegeven. Zijn kooplijst 2017 staat ook dit jaar alweer in de top 3 van de bekende beleggerswebsite belegger.nl

Maar u kunt ook met zijn visie aan de slag door gebruik te maken van verschillende beursproducten, waaronder Turbo’s. Christophe Cox van Commerzbank Beursproducten geeft meer uitleg over de werking van deze beursproducten, en gaat in op de risico’s en kosten.

TurboTrends maakt gebruik van handelssystemen die zowel korte-, als lange termijn trends in de financiële markten ontdekt.
De indicatoren zijn dusdanig afgesteld dat er ingespeeld kan worden op kleine en grote bewegingen van de AEX-index, Blue Chip en Midcap fondsen, DAX, Eurostoxx50, Bund, S&P index, goud, valuta, rente etc…

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom om deze bijzondere avond gratis bij te wonen !

De visie van John

Beursproducten

De visie van John Beijer over de financiële markten

Autotrading

Welke beursproducten wanneer gebruiken? Hoe werkt het, en waar moet u op letten?

Wat is autotrading? Wat zijn de voor-en nadelen? Hoe gaat u ermee aan de slag?

Waar:

Hotel Breukelen
Stationsweg 91
3621 LK Breukelen
Nederland

Donderdag 8 juni

Van der valk hotel breukelen

19u00: Ontvangst
19u30: Presentatie
21u15: Borrel

Aanmelden op: http://www.beursproducten.commerzbank.com/SeminarBreukelen

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.