Over Beursstrategie

Lees "ons" verhaal.

Over Beursstrategie

U wilt succesvol meedoen op de beurs. Daarvoor is het van groot belang dat u zo snel mogelijk op de hoogte bent van het laatste nieuws én dat u dit nieuws op waarde kunt analyseren. De analisten van Beursstrategie kunnen u deze informatie geven.

Beursstrategie is een onafhankelijk beurs informatiebedrijf. Vanaf 1996 zijn wij al actief in Nederland en België en zijn de grootste partij met 0900 beursinformatie, sms- en e-maildiensten. Onze analisten zijn gespecialiseerd in het begeleiden van particuliere beleggers en instituten met het aan- en verkopen van aandelen, opties, futures en turbo’s. Wij doen dit door middel van handelssignalen en live beursnieuws. Wanneer u gebruik wil maken van onze diensten kunt u één van onze abonnementen afsluiten. Daarmee heeft u ten alle tijden de actuele beursinformatie tot uw beschikking. Uiteraard kunt u ook onze analisten altijd bellen voor meer informatie. Onze beursspecialisten zijn op werkdagen  bereikbaar van 08.00 – 18.00 uur. Kortom, u bent van harte welkom bij Beursstrategie.

Diensten

Op onze website kunt u een uitgebreid overzicht vinden van de producten en diensten, die wij leveren aan zowel particuliere beleggers als aan instituten. In onze berichten vindt u een overzicht van de belangrijks ontwikkelingen op de financiële markten. Nog belangrijker is dat ook wordt aangegeven waar de markt naar toe kan gaan en waar mogelijke kansen liggen voor opties en futures. Voor de professionele handelaar is dit geen enkel probleem. Voor u, als particuliere belegger, is het moeilijk meekomen. Daarvoor dient u continu achter de computer te zitten om het laatste nieuws te volgen. Vervolgens dient u ook nog het nieuws en de beursontwikkelingen zelf t analyseren om tot goede beleggingsideeën te komen.

Om u daarmee te helpen, biedt Beursstrategie u verschillende diensten aan. Deze diensten zijn dan vaak een pasklare oplossing voor u. U blijft zelf uw beslissingen nemen en uw orders opgeven, maar heeft altijd één van onze analisten bij de hand op u te adviseren. Met name in de Verenigde Staten zijn deze diensten populair en bestaan ze ook al jaren. In Nederland en België zijn ook steeds meer particuliere beleggers die van deze diensten gebruik maken.

Door onze onafhankelijke status is het voor ons mogelijk om u onpartijdige informatie te verschaffen. Wij hebben zicht op de grote geldstromen en maken gebruik van een onuitputtende reeks van informatiebronnen. Beursstrategie belegt niet voor eigen rekening, noch voor derden. Onze analisten zijn daardoor onafhankelijk in de keuze van de bronnen en posities. Via verschillende korte en lange termijn portfolio’s begeleiden wij u bij het nemen van beleggingsbeslissingen met als doel uiteraard een zo hoog mogelijk rendement te realiseren. De informatie die Beursstrategie aan u verstrekt, is gebaseerd op een onuitputtelijke reeks van relevante bronnen variërend van real time data tot informatie verkregen van handelaren op de beursvloer. Wij streven ernaar om u continu van relevante commentaar te voorzien. Ook wanneer u een minder actieve belegger bent.

Onze analisten staan de hele dag in contact met handelaren op de beursvloer, persbureaus en andere relevante informatiebronnen. U kunt, als belegger, optimaal profiteren van ‘up to date’ informatie. Via Beursstrategie kunt u ten alle tijden terecht voor live informatie en live beursnieuws over de genomen of te nemen beslissingen.

Beursstrategie is al jaren de toonaangevende commentary agency voor beleggers. Op onafhankelijke basis wordt via internet, publishing, seminars en via sms en e-mail wordt u op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen op de financiële markten. U kiest dus voor een vertrouwd adres en live beursnieuws.

Waarom kiezen voor Beursstrategie?

* live via sms en e-mail nieuws
* real-time commentary
* onafhankelijke positie
* aandelen, opties, futures en turbo’s
* strategische visie op de markt
* visie gericht op korte en lange termijn
* trackrecord van meer dan 20 jaar

 

Klik hier voor meer informatie of om u direct aan te melden. Wilt u één van onze specialisten spreken? Dan kunt u uiteraard vrijblijvend bellen op 023 – 528 8851.

Wij staan u graag te woord met al uw vragen. Beursstrategie.nl is onderdeel van Smarter B.V.

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.