Online Seminar: Hebben de verkiezingen invloed op beleggingsportefeuille?

Online Seminar: Hebben de verkiezingen invloed op beleggingsportefeuille?

Webinar: actualiteitsupdate

Maart wordt een spannende maand voor u als belegger. Wat zijn de gevolgen van de verkiezingen in Nederland? Durft de FED het aan om op 15 maart de rente te verhogen? Hoe verloopt de Art 50 procedure in het Verenigd Koninkrijk? En welke invloed heeft dit op uw beleggingsportefeuille?

Op al deze vragen zullen John Beijer, beursexpert senior Turbo analist van Turbotrends, en Christophe Cox van Commerzbank Beursproducten antwoord geven tijdens het interactief online seminar.

John Beijer geeft u ook zijn analyse over de AEX, Dax, Olie, Goud en de VS en heeft voor u 5 aandelen tips.

Neem deel aan verschillende polls, kom te weten hoe andere beleggers over de markt denken, en stel uw vragen gedurende de presentatie.

Kosten: dit seminar is gratis
Datum: donderdag 9 Maart 2017
Tijdstip: 20:00 tot 21:00 uur

Meld u nu hier gratis aan voor het webinar


Wat is een webinar en hoe kunt u meedoen?

Een webinar is een gratis online seminar. Het enige dat u nodig heeft is een computer en een internetverbinding. U kunt van willekeurig welke plek deelnemen. Tijdens de webinar zal een beursproducten specialist een specifiek onderwerp behandelen. U kunt deze persoon direct vragen stellen tijdens de webinar via een chatsysteem.

Meedoen is heel simpel!

U klikt op de link van de webinar en u schrijft u gratis in door enkele gegevens in te vullen en de tijdszone waarin u zich bevindt aan te geven.

Zodra de inschrijving voltooid is ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de link van de webinar waarop u dient te klikken op de dag en het tijdstip waarop de webinar plaatsvindt.

Klik zodra u verbonden bent met de webinar op de rode tab ‘Deelnemers’ om de video te bekijken.

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.