Modelportefeuille

Modelportefeuille

De rente is al lang historisch laag en beleggers zijn op zoek naar alternatieven. Wilt u kunnen profiteren van het opwaarts koerspotentieel van een aandeel of index, maar ook rendement behalen bij een gelijkblijvende of licht dalende koers? Dan is een abonnement op de Beursstrategie Bonus portefeuille iets voor u.

Deze investeringsportefeuille heeft een horizon van 18 maanden en werkt met bonuscertificaten. Met deze beursgenoteerde beleggingsproducten kunt u onbeperkt profiteren van een koersstijging van een gekozen onderliggende waarde, zoals de AEX en Eurostoxx index. De portefeuille is voor een (60%) deel ingericht met certificaten op de indices en voor een (40%) deel met certificaten op kwalitatief hoogwaardige aandelen, die een hoog dividend uitkeren. Immers, het dividend wordt gebruikt voor de bonus.

De portefeuille doet om de 3, 6, 9, 12 en 18 maanden mutaties. Hierdoor komt er ieder kwartaal cash vrij dat opnieuw wordt geïnvesteerd en koersdalingen worden hiermee afgevlakt, terwijl de kans op een mooi rendement behouden blijft.

Kortom, een ideale aanvulling voor de defensieve belegger.

Sluit nu een abonnement bij Beursstrategie en krijg toegang tot de Beursstrategie Bonus Portefeuille

 

 

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.