Live beurslijn

Altijd op de hoogte via 0900 – 51 51 666

Live beurslijn

0900 – 51 51 666

Beursnieuws, live en direct vanaf de beursvloer en de beste handelssignalen; dat is de kracht van Beursstrategie. Al meer dan 20 jaar houden onze analisten de beurzen en handelssignalen voor u in de gaten. Niet alleen de beurzen hier in Europa, maar ook de Dow Jones en Nikkei-index. Bent u onderweg en wilt u snel weten wat de AEX doet, hoe de Nikkei gesloten is of hoe een bepaald fonds presteert? Met één telefoontje bent u weer op de hoogte. Onze adviseurs houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de financiële markten.

Wanneer u Beursstrategie belt, komt u in een keuzemenu terecht. Hieronder een duidelijk overzicht van het keuzemenu.

Keuze 1: Onder keuze 1 vindt u ons realtime-koersinformatiesysteem. Informatie over alle AEX-fondsen, Midcap-fondsen, lokale fondsen, nationale en internationale indices en de laatste Dollarkoers hoort u hier. De informatie die hoort is live en zonder enige tijdsvertraging. Dit geldt ook voor de buitenlandse indices.

Keuze 2: De optiestrategie van Beursstrategie kunt u horen onder keuze 2. Eén van onze handelaren vertelt u welke opties onze handelssystemen zouden aan- en verkopen. De informatie wordt op werkdagen om 09.00, 11.00, 13.00, 16.00 en 17.45 uur bijgewerkt. Altijd op de hoogte van de nieuwste informatie. Klik hier voor de afgelopen transacties van deze keuze.

Keuze 3: Kies keuze 3 als u de prognose, vooruitblik en onze aandelenresearch wilt weten. Elke werkdag om 10.30 uur vertelt een analist van Beursstrategie de verwachtingen van de Amsterdamse Effectenbeurs voor de korte- en lange termijn. U zult horen welke aandelen het, naar verwachting, goed zullen gaan doen. Er wordt duidelijk aangegeven met welke concrete posities u zou kunnen profiteren van de koersbewegingen.

Keuze 4: Onder keuze 4 vindt u hét macro-economisch nieuws en futurehandel: de S&P 500 index future. Op werkdagen vanaf 08.30 uur ieder half uur een update, zodat u echt de laatste informatie heeft.

De S&P 500 index future is een zeer belangrijke indicator voor de opening van Wall Street en wordt dan ook wereldwijd gevolgd. Naast deze index hoort u hier ook verslagen van belangrijke bedrijfsgegevens en de aan- en verkoopsignalen voor de AEX futures (FTI). Onze handelaren geven u helder aan met welke concrete posities u zou kunnen profiteren van de verwachte koersbewegingen in Amsterdam. Binnen maximaal 45 seconden bent u weer op de hoogte van het verloop van de futures.

Keuze 5: Hier vindt u een korte omschrijving van Beursstrategie, als bedrijf. Beursstrategie is een onafhankelijk beursinformatie bedrijf. Al meer dan 20 jaar staan onze specialisten voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van particuliere beleggers met het aan- en verkopen van opties, futures en turbo’s. Beursstrategie kunt u 24 uur per dag beluisteren. Uniek is de realtime koersinformatie. Vanaf 01.00 uur, zodra de Nikkei opent, tot 22.00 uur, wanneer de Dow Jones sluit, kunt u deze koersinformatie horen.

Keuze 6: Beursstrategie is in Nederland en België de grootste partij met 0900-beursinformatie en sms en e-maildiensten. Onder deze keuze vindt u uitleg en voorwaarden dit informatienummer.

Beursstrategie realtime koersinformatie op werkdagen van 01.00 uur tot 22.00 uur. Geen andere aanbieder kan u dit leveren.

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.