Copyright

Aansprakelijkheid en inhoud

Copyright

Aansprakelijkheid inhoud

De inhoud van deze website is met grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De eventuele berekeningen op deze indicatief en aan verandering onderhevig. In de tekst en/of berekeningen kunnen fouten zitten. U kunt in geen geval rechten ontlenen aan of aanspraak maken op informatie die op deze website staat.

Berichtgeving

Voor e-mail en telefonische berichtgeving (SMS) zijn wij afhankelijk van verschillende externe telefoon- en SMS centrales. Hoewel de service een hoog betrouwbaarheidsgehalte heeft, kunnen wij een 100% betrouwbaarheid van de berichtgeving niet garanderen. Beursstrategie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het niet of te laat ontvangen van informatie door toedoen van derden, telefoonoperators of platformleverancier. Dit geldt ook voor klanten die hun mobiele telefoon niet hebben aanstaan, in het buitenland verkeren met hun mobiele telefoon of als derden, zoals de telefoonoperator of platformleverancier, technische storingen ondervinden.

Informatie

De redactie van Beursstrategie bestaat uit verschillende analisten. Zij nemen geen enkele positie in. De analisten van Beursstrategie handelen en beleggen in verschillende financiële producten. Posities kunnen op elk moment van de dag veranderen. De informatie op deze website en in onze e-mail en sms-berichten is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Merkenrecht, handelsnaamrecht en portretrechten

De handelsnaam Beursstrategie is geregistreerd in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam en is gedeponeerd bij het Benelux Merkenregister. Deze registratie is geldig voor alle Beneluxlanden.

Het is verboden om de namen en portretten van onze analisten/medewerkers te citeren en/of te publiceren zonder toestemming van Beursstrategie, Keizersgracht 62, 1015 CS Amsterdam. Ook dit is gedeponeerd bij het Benelux Merken Bureau (BmB). Auteurswet, art. 19-21.

 

(C)OPYRIGHT 1996 – 2016

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Beursstrategie is het niet toegestaan koersgegevens, informatie, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via de diensten van Beursstrategie op welke wijze dan ook te verspreiden. Het kopiëren en vermenigvuldigen van teksten of het inframen van berichten van deze site en/of de berichtgeving uit onze e-mail en SMS berichten is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de Beursstrategie, Keizersgracht 62, 1015 CS Amsterdam.

Webmasters let op: citeren van deze website is toegestaan met bronvermelding: bron: www.Beursstrategie.nl.

© Beursstrategie – Keizersgracht 62-64, 1015 CS Amsterdam – Tel. 020 – 520 68 52

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.