In de media

Waar wordt onze expertise gevraagd ?

In de media

Onze analisten worden regelmatig door verschillende media gevraagd om hun mening te geven. Gespreksonderwerpen die regelmatig aan de orde komen, zijn de verwachtingen op de financiële markten. Zowel op televisie als op de radio wordt frequent gevraagd of wij onze mening willen geven in financiële programma’s. Wij zijn dan ook prominent aanwezig op internet en in diverse dag- en vakbladen en publiceren onze dagcommentaren via diverse media. Daarnaast schrijven wij ook columns voor onder andere Beurs.nl, Beursgorilla, Belegger.nl, RTLZ, Behr.nl, IEX.nl, Z24.nl FD.nl DFT.nl.

Klik hier voor een impresie van ons seminar met 400 bezoekers

Beursstrategie bestaat inmiddels meer dan 20 jaar. In de afgelopen jaren hebben wij op allerlei manieren reclame gemaakt. Hieronder vindt u een kleine greep uit de verschillende TV & radio items en commercials.[ Business class van Harry Mens ] [ Business News radio ] [ Finance Television ] [ RTLZ ] [ Finance Television ] [ Radio 1 ] [ Telegraaf ] [ Nieuwsbank ] [ Ondernemerszaken RTLZ ]

 

Awards

In 2012, 2013 en 2017 wisten de analisten, handelaren en specialisten van Beursstrategie twee keer op rij de ‘Kooplijst Award’ te winnen. In de periode 2014, 2015 en 2016 eindigden onze analisten in de top 3. Onze analist John Beijer is in 2014 en in 2015 als beursexpert genomineerd voor de Gouden Stier.

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.