09-02-2018

Door team beursstrategie ook te horen op 0900 - 51 51 666

AEX geeft mooie kansen

Goedemorgen, de AEX staat op 523.90, een verlies van 0.47% en ook de andere beurzen in Europa gaan wederom lager van start. Wall Street liet weer een enorme sell off zien. De Dow verloor meer dan 1000 punten, een min van 4.15% en de Nasdaq verloor 3.90%.

Politieke zorgen drukten op het sentiment. Vannacht kon er in het Congres geen akkoord komen over een nieuwe begroting. Formeel gaat daarmee een nieuwe shutdown van de Amerikaanse overheidsdiensten in.

Beleggers wereldwijd hebben momenteel moeite met het beslissen of ze na de recente dalingen willen kopen of aan de zijlijn blijven staan tot de rust is teruggekeerd, zeker met een weekend voor de deur. De Aziatische beurzen stonden ook stevig in het rood, de Nikkei verliest 2.3% en de Hang Seng staat 2.8% lager. De euro/dollar noteerde op 1,2262. De AEX heeft steun op 523 en 518 en weerstand op 528.

Precies zoals verwacht zien we nu het tennisbal effect, als je een tennisbal hard op de grond gooit, stuitert deze ook weer flink omhoog, om vervolgens nog wat na te stuiteren. Dalingen van 10% worden meestal gevolgd door een flink herstel van ongeveer 5%.

Wij hebben zojuist met de Fast Track portefeuille de AEX turbo`s short verzilverd en willen nu een positie innemen op de VIX index. Wilt u ook meedoen voor minder dan 2 euro per dag?!? Klik dan hier voor meer informatie We zijn zo weer bij U terug.

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.