21-02-2019

Door team beursstrategie ook te horen op 0900 - 51 51 666

AEX blijft binnen tradingrange

Goedemorgen, de AEX staat op 540.29, een winst van 0.06% en ook de andere beurzen in Europa gaan rustig van start. Wall Street sloot iets hoger. De Dow won 0.24% en de Nasdaq sloot 0.03% hoger. Uit de notulen van de laatste beleidsvergadering van de Fed bleek dat een aantal functionarissen van de centrale bank hun zorgen uitten over de risico’s voor de Amerikaanse economische groei, wat hen ertoe aanzette om voorlopig de rente niet te verhogen.

We blijven uiteraard alert, immers er is nog geen handelsakkoord tussen de VS en China en ook Brexit deadline nadert. De Aziatische beurzen staan verdeeld, de Japanse Nikkei staat 0.94% hoger en de Hang Seng staat 0.39% lager. De euro/dollar noteerde op 1,1349. De AEX heeft steun op 538 en weerstand op 543. Fugro komt volgende week met cijfers, en staat nu boven de 10 euro en wij hebben de aandelen en turbo`s long en f=gaan en deeltje verzilveren.

Morgen houden we op Beursplein 5 een seminar waarin John Beijer uitleg gaat geven over Autotrading en zijn visie gaat geven voor de AEX en de verwachting voor de komende 6 maanden. Tevens krijgt u een rondleiding op de beursvloer. We starten om 09.00 uur. Wilt u komen, u bent van harte welkom, u moet zijn wel even aanmelden. Stuur ons even een email op [email protected] en wij zorgen voor een persoonlijke uitnodiging!

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.