Over Beursstrategie

Lees "ons" verhaal.

Over Beursstrategie

U wilt succesvol meedoen op de beurs. Daarvoor is het van groot belang dat u zo snel mogelijk op de hoogte bent van het laatste nieuws én dat u dit nieuws op waarde kunt analyseren. De analisten van Beursstrategie kunnen u deze informatie geven.

Beursstrategie is een onafhankelijk beurs informatiebedrijf. Vanaf 1999 zijn wij al actief in Nederland en België en zijn de grootste partij met beursinformatie en handelssignalen via sms, WhatsApp en e-maildiensten. Onze analisten zijn gespecialiseerd in het begeleiden van particuliere beleggers en instituten met het aan- en verkopen van opties. Wij doen dit door middel van handelssignalen en live beursnieuws. Wanneer u gebruik wil maken van onze diensten kunt u een abonnement bij ons afsluiten. Daarmee heeft u ten alle tijden de actuele beursinformatie tot uw beschikking. Uiteraard kunt u ook onze analisten altijd bellen voor meer informatie. Onze beursspecialisten zijn op werkdagen bereikbaar van 08.00 – 18.00 uur. Kortom, u bent van harte welkom bij Beursstrategie.

Diensten

Wij leveren handelssignalen en beursinformatie aan zowel particuliere beleggers als aan instituten.  Voor de professionele handelaar is het vaak geen enkel probleem om de juiste beursinformatie om te zetten in actie en rendement. Voor u, als particuliere belegger, is het moeilijk meekomen. Daarvoor dient u continu achter de computer te zitten om het laatste nieuws te volgen. Vervolgens dient u ook nog het nieuws en de beursontwikkelingen zelf te analyseren om tot goede beleggingsideeën te komen.

Om u daarmee te helpen, biedt Beursstrategie u een pasklare oplossing aan, namelijk ons AEX Systeem. U kunt zelf beslissingen nemen en uw orders opgeven op basis van onze handelssignalen, maar u kunt ze ook direct laten uitvoeren op uw handelsrekening. Met name in de Verenigde Staten zijn deze diensten al erg populair en bestaan ze ook al jaren. In Nederland en België zijn ook steeds meer particuliere beleggers die van deze diensten gebruik maken.

Door onze onafhankelijke status is het voor ons mogelijk om u onpartijdige informatie te verschaffen. Wij hebben zicht op de grote geldstromen en maken gebruik van een onuitputtelijke reeks van informatiebronnen. Beursstrategie belegt niet voor eigen rekening, noch voor derden. Onze analisten zijn daardoor onafhankelijk in de keuze van de bronnen en posities. Via ons AEX systeem begeleiden wij u bij het nemen van beleggingsbeslissingen met als doel uiteraard een zo hoog mogelijk rendement te realiseren. De informatie die Beursstrategie aan u verstrekt, is gebaseerd op een onuitputtelijke reeks van relevante bronnen variërend van real time data tot informatie verkregen van handelaren op de beursvloer. Wij streven ernaar om u continu van relevante commentaar te voorzien. Ook wanneer u een minder actieve belegger bent.

Onze analisten staan de hele dag in contact met handelaren op de beursvloer, persbureaus en andere relevante informatiebronnen. U kunt, als belegger, optimaal profiteren van ‘up to date’ informatie. Via Beursstrategie kunt u ten alle tijden terecht voor live informatie en live beursnieuws over de genomen of te nemen beslissingen.

Beursstrategie is al jaren de toonaangevende AEX expert voor beleggers. Op onafhankelijke basis wordt via internet, seminars en via sms, WhatsApp en e-mail wordt u op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen op de financiële markten. U kiest dus voor een vertrouwd adres en live beursnieuws.

Waarom kiezen voor Beursstrategie?

* live alerts via sms, WhatsApp en e-mail
* real-time updates
* onafhankelijke positie
* optie alerts op de AEX
* strategische visie op de markt
* visie gericht op korte en lange termijn
* trackrecord van meer dan 20 jaar

 

Klik hier voor meer informatie of om u direct aan te melden. Wilt u één van onze specialisten spreken? Dan kunt u uiteraard vrijblijvend bellen op 020 – 723 5850.

Wij staan u graag te woord met al uw vragen. Beursstrategie.nl is onderdeel van SB Media B.V.

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.